Shakti! Sestre 720. epizoda!Seljani pišu po Somijinom čelu!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 720. epizoda!Seljani pišu po Somijinom čelu!

By  | 

Shakti! Sestre 720. epizoda!Seljani pišu po Somijinom čelu!
Seljani bacaju paradajz na Harak Sinfga, Harmana i Somiju.Harak se vraća kući sa Viranom.Prito pita šta se desilo.On govori da su ih seljani gadjali paradajzima.Prito pita gde su Somija i Harman.Somija i Harman su prikazana kako su takodje gadjani paradajzima.Harman kaže da to nisu fleke, već pečati njihove ljubavi.Somija kaže da se ne boji fleka, već njihove mržnje.Harman kaže da će neko nekada pisati njihovu priču.Somija mu kaže da će je oni pisati sami.

Ćameli i Saya pokušavaju da od svojih porodica nadju svedoka koji će svedočiti u Somijinu korist.Sused zove Haraka i pita ga da li je njegova snaja kinar.Harak potvrdi.Čovek mu kaže da dovede kinara u njegovu kuću jer im se rodila beba.Varun i Šukla se smeju.Harak im preti.Neki seljanin kaže Harmanu da dovede Somiju da pleše i da će on platiti.Seljani ispisuju Somiji na čelu:“Ja sam kinar.“Prito i ostali su šokirani.Somija seda od šoka.

Harman pokušava da obriše, ali ona govori da pusti da ostane, to je istina.
Harman dolazi i mokrom krpom briše natpis sa Somijinog čela.Somija kaže da to neće izmeniti istinu.Harman joj govori da je istina da je ona njegova Gulabo i da će im neko sigurno pomoći.

Neki seljani dolaze kod Sehgala i prete mu.

Gledaćete:Somija kaže Harmanu da će im neko sigurno pomoći.Rajat Sing tuče ljude.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site