Shakti! Sestre 734. epizoda! Smanjuje se Mahinderova mržnja prema Somiji!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 734. epizoda! Smanjuje se Mahinderova mržnja prema Somiji!

By  | 

Shakti! Sestre 734. epizoda! Smanjuje se Mahinderova mržnja prema Somiji!
Somija I Harman piju čaj koji im je srvirao dečak.De;ak raygovara sa njima I slika se.Harman kaže Somiji da su deca budućnost, a oni je prihvataju.Saya govori Rateju celu priču.Rajat kaže da shvata sve I da će se boriti za sve njih dok ne budu prihvaćeni od strane društva.Rajat se sprema da krene, a kinare žele da se slikaju sa njim.On pristaje, ali doda da nije filmski heroj.Kinare govore da za njih nije ništa manje od heroja, jer se bori za Somijina prava.

Doktor proverava Mahindera. Bebe kaže Mahinderu da špočne da šeta, jer ne želi da još jedan vikend ostane u toj kući.Prito kaže da na Mahindera bolje utiče kada koju sprema njena snaja, nego lekovi.Mahinder razmišlja o Pritinim rečima.Somija prilazi Mahinderu I kaže mu da je doctor rekao da ako počne da se kreće uskoro će se oporaviti.Somija pita Mahindera da li ne želi da hoda zato što to od njega traži njenogova kćerka.Somija mu pruža ruku.Mahinder se seća svog lošeg ponašanja prema njoj.Somija mu kaže da je ceo svet mrzi, neka on bar malo smanji mržnju prema njoj.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site