Shakti! Sestre 767. epizoda! Nihal umire, Prito postaje udovica!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 767. epizoda! Nihal umire, Prito postaje udovica!

By  | 

Shakti! Sestre 767. epizoda! Nihal umire, Prito postaje udovica!

Prevod: Maja. Hvala! 😃

Nihal Sing pita Prito da nije bila sa njegovim bratom dok je bila s njim u braku. Uperio je prst u nju. Harman ga uhvati za okovratnik besno i pita kako može da mu ovako optužuje majku. Dobro da ga je Prito izbacila iz kuće još davno. On ga gurne. Prito hvali svog sina i porodicu. Pokaže onda na Haraka i kaže da joj je to muž, osvojio je njenu ljubav i poštovanje pošto ju je oženio da bi spasio ugled. Nije želela da joj život bude uništen zbog njega (Nihala). Ona mu naredi da ode i da se ne vrati više nikad. Nihal Sing se okrene da ode, ali oseti vrtoglavicu i sruši se na zemlju kod praga kuće. Viren i Harak Sing dođu do njega i krenu pokušavati da ga probude.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Viren mu proveri živac i krene da kuka kako je on mrtav. Harak Sing isto brizne u plač i jadikuje kako mu je Nihal Sing dao preveliku ljubav u detinjstvu, ali mu naneo bol i plač u starosti. Seljani čuju jadikovanje i okupe se ispred. Harak Sing im kaže da je Nihal Sing umro danas kao monah. Neki ljudi iz hrama dođu tu i izjave da Nihal Sing nije umro kao monah, njegovi poslednji obredi moraju da se obave kao svakom normalnom preminulom čoveku. Prito je zapanjena, plače i utrčava u sobu tužna. Somija dođe za njom, izvinjava joj se i grli je. Prito je u čudu i samo je odgurne.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *