Shakti! Sestre 773. epizoda! Harman prekida sve veze sa Somijom!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 773. epizoda! Harman prekida sve veze sa Somijom!

By  | 


Shakti! Sestre 773. epizoda! Harman prekida sve veze sa Somijom!

Prevod: Maja 😄

Harman dođe Somiju zašto mu se sveti, zato što ju je beskrajno voleo i dao joj sve. On krene da viče i da joj prilazi, ali je opomenut da se udalji od nje. Harman nastavlja kako se borio protiv svih samo za nju, a ona ga je napustila i došla tu da postane poglavica. Naziva je izdajnicom. Somija ništa ne odgovara, kratko ga pogleda i krene da odlazi. Harman joj kaže da mu odgovori ako ga je ikad volela iskreno. Zatim je pita da li je ponosna što je postala poglavica, glavna među svojim srodnicima. Somija zastane i pogleda ga. Harman govori da svi bračni parovi imaju svađe, ali nijedna supruga ne odlazi tako nepromišljeno i ne radi ono što je ona učinila. On traži od nje da mu odgovori i pita je gde su nestali njeni dugi, mudri razgovori. Zatim joj zapreti da odgovori ili… Somija ga pita hoće li dići ruku na nju.

Harman ćuti i gleda je. Somija mu naredi da ne govori da je samo on nju voleo i podseti ga kako se ona borila protiv celog sveta zajedno s njim, na sudu i protiv ogromne mržnje njegove porodice. Uvek ga je podržavala i volela pokorno da je na trenutak zaboravila ko je zapravo (kako je rođena), zbog ljubavi njega i cele porodice. Nastavlja kako su joj njegove reči pokazale da je ona kao cipela koja može da sija kad je dobro izglancana, ali se i dalje obuva na smrdljive noge. Oni se gledaju i ćute neko vreme. Somija ponovo progovara da je shvatila sve to i došla u ovaj, svoj pravi svet. Naredi mu da ode kući i da živi svoj život. Harman je naziva izdajicom.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site