Shakti! Sestre 776. epizoda!Harman vraća Sohama kući!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 776. epizoda!Harman vraća Sohama kući!

By  | 

Shakti! Sestre 776. epizoda!Harman vraća Sohama kući!
Harman kaže Somiji da dođe i pita je šta želi. Somija odgovara da je gotov njihov posao i traži zaradu. Harman joj daje novac, zatim i očev i stričev. Odoše. Harman se naljuti na prisutne ljude i počne vikati. Malika zamoli Somiju da joj učini uslugu i da ode odatle. Ne mogu je više zadržati. Čovek pismonoša dođe tu i uručuje Maliki sudski izveštaj za Somiju Sing. Malika pogleda to i vidi papire za razvod. U čudu je i misli kako Harman nije ovo poslao sigurno, ali Prito je protiv Somije i moguće da je to njeno delo. Shvata da će Somija da potpiše ako ovo vidi misleći da je Harman poslao, zato odluči da sakrije papire i da popriča sa Rađatom o tome.

Harman kaže ocu da Somija nije tako nedužna kako oni misle. Šano se složi s tim. Harak Sing tvrdi da je greška samo njihova, a ne Somijina. Pita Šano da li je ljudska osoba uopšte i naziva Somiju njihovom snajom. Harman ode u sobu gde se opija i tuguje. Somija uđe u svoju sobu i plače misleći o njegovim rečima. On se naljuti i pobaca njene stvari. Uzeo je njen ruž za usne i rešio da ne traži više tu ništa što ga podseća na nju. Zatim primeti Sohamove stvari na polici i ne zna šta je on tamo obukao. Spakovao je njegove i pošao.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site