Shakti! Sestre 778. epiyoda!Maha epizoda DRUGI DEO, Prito i Šano se udruže!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 778. epiyoda!Maha epizoda DRUGI DEO, Prito i Šano se udruže!

By  | 

Maha epizoda DRUGI DEO, Prito i Šano se udruže!

Prevod: Maja 😀

Harman zamišlja Somiju ponovo kako stoji i smeška se na balkonu u njegovoj sobi. Prito dolazi tu i govori mu da se tmurna prošlost ne može tako zaboraviti. Harman se okrene i pita je kako onda. Prito odgovara da mu je spremila omiljeno jelo (gulab jamun) i nudi ga da jede. Harman je zamoli da ga pusti na miru neko vreme. Ova odbija i ubeđuje ga da okusi. Zatim ga zamoli da se ne zadržava u vreme, ona lično ne bi volela da se on posle kaje što je izgubio puno vremena u životu i ubeđuje ga da ide dalje. Šano ih ponovo prisluškuje i gleda sve ovo. Ona razmišlja kako mu neće dopustiti da ide dalje. Želela bi da doda vazduha vatri da plamen bukti i da svi oni izgore.

Harman razmišlja samo o Somiji i govori da je ponovo odvojen od nje, kako će bez nje u svom životu. Prito se namršti i misli da priča sa njim pošto obavi razvod. Ona ga šalje u bakinu kuću. Harak čuje to i odmah počne vikati da je uganuo nogu. Prito i Harman dođu tu. Viren isto pita šta je bilo i odvodi ga u svoju sobu.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site