Shakti! Sestre 778. epiyoda!Maha epizoda PRVI DEO, Somija spasi Vedanta!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 778. epiyoda!Maha epizoda PRVI DEO, Somija spasi Vedanta!

By  | 

Maha epizoda PRVI DEO, Somija spasi Vedanta!

Prevod: Maja 😀

Somija hoda ulicom noću sama i zamišljena je. Priseća se stvari iz prošlosti; onih lepih stvari, Harmana, zatim i onih loših. Čuje se ljubavna pesma (Noore Khuda). Somija je tužna i iz misli je izbaci zvuk kola koja škripe i jure ulicom ispresecano. Odjednom, kola udare i vozač je povređen glave spuštene na volan. Somija dotrči do kola, vidi to i pokušava da ga probudi. Zatim viče za pomoć, ali nikoga nema tu i zove Maliku u pomoć. Malika dotrčava tu sa svima, doziva je i traži. Somija veli da nemaju puno vremena i moraju ga odvesti u bolnicu. Zamoli Romu i Ćameli da se vrate i brinu o Sohama, odvešće ovog u bolnicu. Odoše.

Na terasi, Ravi govori: ,,Ne moženo da pravimo zabavu kod kuće. I… ako pravimo negde ispred, neko će da sazna sigurno. Moramo da nađemo neku takvu lokaciju za koju… za koju niko neće da sazna!”
Sindu: ,,Da, mama i strina pogotovo ne smeju da saznaju da smo to naumili. Jasno, brate?”
Harman ćuti i razmišlja. Ravi: ,,Ali gde da to pravimo… Brate, šta ti je? Dobro! Sindu, svi mi jasno znamo koliko brat voli Somiju i koliko mu ona nedostaje. Slušaj onda! Ovu lažnu ljutnju pokaži nekom drugom. Pođi sad, nasmej se!”

Njih dvoje se nasmeju, ali onda ugledaju tu Prito da stoji i ne bude im prijatno. Ravi pogleda Harmana i menja priču: ,,Brate, da li si poludeo? Ako tako ne spavaš, biće ti loše. Nemoj toliko da misliš. Sve će da bude u redu, jasno? Sve će da bud…”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site