Shakti! Sestre 778. epizoda! * Maha epizoda * DRUGI DEO, Somija dobija posao Vedantove negovateljice!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 778. epizoda! * Maha epizoda * DRUGI DEO, Somija dobija posao Vedantove negovateljice!

By  | 

* Maha epizoda * DRUGI DEO, Somija dobija posao Vedantove negovateljice!

Prevod: Maja 🙂

Somija izađe iz Vedantove sobe i pođe ka vratima kuće kad je njegov otac oslovi i pita zašto nije uzela novac. Somija zastane i odgovara da mu je već rekla kad će on: ,,Da, rekla si da nećeš da prihvatiš novac koji sam ti dao pošto si spasila život mog sina. Ali nikad nisi rekla da ne bi prihvatila zaradu. Za tvoj novi posao. Hoću da te zaposlim kao Vedantovu negovateljicu. Zato ti nudim…”
Somija: ,,Ali…”

Ovaj je spreči ponovo: ,,U trenutku si uradila ono što izvežbana medicinska sestra nije mogla u deset minuta. Za mog sina ne može da bude bolje negovateljice od tebe. Molim te da prihvatiš i da ne odbijaš ovaj posao. Molim te!”
Somija uzima kovertu s novcem konačno i prihvata na šta joj se on zahvali kroz osmeh i pozdravi s njom. Somija se okrene i ode odatle.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site