Shakti! Sestre 780 epizoda! Ravi napušta kuću!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 780 epizoda! Ravi napušta kuću!

By  | 

Kod kuće, Prito i Harak Sing sedu pa se osvrnu na svoju prošlost i prisećaju starih uspomena. Iznenada, on počne da priča: ,,Da. Zato, Prit, nemamo prava da sve te njihove snove rušimo. Shvataš li? Hteo sam da pitam koja je svrha u tome da razdvajaš Harmana i Somiju uz razvod i sve te trice. Nisam li u pravu? Nikad se neće razdvojiti njih dvoje!”
Prito shvati da mu je Rađat Sing sve već kazao. Ovaj će: ,,Pusti sve što je ko rekao. Nije to stvar. Stvar ovde je o našoj porodici. Snazi porodice, ljubavi potodice i uništenja ili zajedništva porodice. Molim te da ne radiš ovo, govorim ti!”
Prito odlučno izjavi: ,,Ono što ja upravo činim je za moju porodicu i to je tačno. I neće da se promeni!”

Ovamo, Malika skupi ruke tužno i izjavi teškog srca: ,,Ja idem sad…
Ukoliko je Somija prisiljena na to, ona ne može da dođe. (Pođe ka vratima kad zastane i pogleda u čudu kao i ostali prisutni) 😱 ”
Prito i Šano uđu unutra i pogledaju ovo sve okolo, zatim prođu pored Malike i pitaju: ,,Onda… koja je svrha svega ovoga?”
Prito pobesni i sruši sto. Ravi potrči do nje i hvata je za ruke da je spreči, ali ova je pita: ,,Kako to misliš šta radim? Sve ovo je sad beskorisno!”
Malika se okrene i ode odatle. Prito počne da ruši druge stolove i ukrase okolo, zatim torta padne. Ravi se zabrine i rastuži, Harman ode odatle. Šano: ,,Trebalo je i nama da kažete da se slavi rođendan snaje kraljice. I mi bismo došle da podelimo tortu s vama!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site