Shakti! Sestre 780 epizoda! Ravi napušta kuću!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 780 epizoda! Ravi napušta kuću!

By  | 

Iznenada, Harman dođe tu i počne da se dere: ,,Gospođo Malika, gospođo Ćameli! Večna poglavico! O čemu mislite? Izađite napolje!”
Svi izađu i plešu uz bubnjeve.
Harman nosi u rukama tortu i objašnjava vedro: ,,Juče je bio rođendan vaše poglavice. To je i majka mog Sohama, zato sam doneo tortu!”

On počne da im svima ubacuje delove torta u usta i pita ko je ostao. Somija dođe tu. Ćameli otkine parče torte i daje njoj: ,,Evo, Somija, uzmi tortu. Za tvoj rođendan!”
Somija: ,,Idem na posao. Čuvajte to tu, ješću kasnije!” Pođe kad Harman izjavi gledajući Somiju: ,,Gospođo Ćameli, recite svojoj poglavici da, ukoliko ne pojede tortu, onda torta može da skrati život onome koji ju je doneo tu 😀 (verovanje)”
Somija pojede i obrati se Harmanu: ,,Živeo i onaj koji je doneo tortu!”
Harman se nasmeje i progovara pre no što ona pođe: ,,Neću da živim kao dobrotvorna ustanova! Nemaš ni trenutak da provedeš sa mnom, kako ćeš mi poželeti dug i srećan život onda?”
Somija zastane, obriše suze i ode odatle.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site