Shakti! Sestre 780 epizoda! Ravi napušta kuću!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 780 epizoda! Ravi napušta kuću!

By  | 

Ravi: ,,Shvatam, majko. Jer je zbog nje… tvoja prošlost otkrivena pred svima. Nažalost, taj čovek je umro na pragu naše kuće… čovek koji ti je ranije bio suprug. Sveštenik te je nazvao udovicom. I u svemu tome isto je nekako Somija kriva? Kriviš Somiju za to i… i prema njoj neprijateljstvo gajiš, ali… za mene, Somija nije neprijatelj… niti je smatram krivcem. Za mene je ona samo moja snajka. Učinila sam ono što bi trebalo svako na mom mestu da učini za svog brata i snajku!”

Prito pobesni i pođe da je ošamari, ali se Harak umeša i hvata joj ruku govoreći: ,,Rekao sam ti da je ona dete, deca prave greške. Čemu potreba za toliko ljutnje? Smiri se. Smiri se!”
Prito ga pita zar ne čuje šta je rekla i grdi ćerku: ,,Živiš u mojoj kući i nakon svog venčanja. A onda mene kriviš? Da li ti je draža Somija od majke?”

Ravi: ,,U ovome nikad ne podržavam, ma. Nema veze ukoliko budem morala da napustim ovu kuću zbog toga!”
Prito: ,,Napustićeš ovu kuću, a? Dvaput si se udala, ali nijednom nisi izašla iz ove kuće. Otići ćeš iz ove kuće? Kuda ćeš ići?”
Ravi: ,,Kuda god ću ići, maa, ali ovde neću da boravim. Ne!”
Ona pođe odlučno, a otac je hvata za ruku i sprečava: ,,Stani, kuda ćeš? Kuda ideš?”
Ravi: ,,Ne, oče. Niko me neće danas sprečiti. Ukoliko mislite da sam ja u pravu, a ona nije, nećete me sprečiti. Zakunite se u mene!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site