Shakti! Sestre 784. epizoda!Harman i Somija se suoče!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 784. epizoda!Harman i Somija se suoče!

By  | 

Ćameli stavlja poziv na zvučnik i laže: ,,Zdravo, Somija. Soham dosta plače. Ne pronalazimo njegovu staklenicu za hranjenje!”
Somija: ,,Seko, to je u mojoj sobi, na stolu pored!”
Ćameli će: ,,A… Kad ti dolaziš?”
Somija: ,,Trebaće mi neko vreme. Ramu, ovaj ovde je začinjen čaj, a onaj onde je crni čaj, pa kome koji godi. Evo čajnik i evo uz to poslužavnici, tako. Slušajte, seko, jako sam zauzeta. Čujemo se, važi?”
Malika zaključi: ,,Znači da nije dala ostavku!”
Ćameli se složi i prekine. Somija izađe iz kuhinje noseći hranu.
Ćameli govori Maliki: ,,Seko, ova naša Somija je potpuno poludela. Kad je Harman onde s njom, ona provodi ceo dan s njim u kavgi. Onamo mu sprema omiljeni čaj. Zaista, seko, ona dosta brine za njegove ukuse i neukuse!”
Malika se osmehne: ,,To se zove LJUBAV!”

Četvorica muškaraca sedi u dnevnom boravku. Kućni pomoćnik i Somija im unose obrok. Somija svima služi redom, na kraju Harmanu i on uzima pogledavši je. Slučajno, Somija se zanese i prolije mu po dukserici. Harman ustane i Vedant je prekori odmah: ,,Ne možeš jedan posao da obaviš kako treba?”
Harak se umeša: ,,Ne, ne, dete, ne krivi nju. Ovo… Možda je ovo Harmanova greška. Moguće da nije lepo uzeo čašu i zato je skliznulo prolivši se!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site