Shakti! Sestre 784. epizoda!Harman i Somija se suoče!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 784. epizoda!Harman i Somija se suoče!

By  | 

U toku je molitva božanstva Lakšmija. Vedant se protivi ocu zbog ovoga, ali ga on prekori da mu se ne meša u stvari i da mu je njegova majka dala dva najveća poklona (iako ga je ostavila): Vedant i njegova sestra Reka. Vedant se složi za sestru, ali sebe smatra crnom mrljom kojoj se narod ruga. On uništava stvari za molitvu i buni se. Otac mu kaže da ne radi to i da uzme svoje dnevne lekove. Vedant mu kaže da prekine ovu scenu ako to hoće. Somija utrči unutra i ode u sobu. Ona donosi vodu i lekove. Vedanta uhvati otac za ruku i Somija mu na silu ubaci lek u usta. Harman dođe i pita šta je bilo tu. Vedant mu ispriča, ali Somija ga ućutka i šalje Harmana na njegov poslovni sastanak.

Posle, Somija pita sveštenika da li je molitva obavljena. Ovaj potvrdi i ode. Somija uzima stvari sa poda i odgovara Harmanu da nije služavka. Vedant mu pokaže na kupatilo, a Somiji kaže da mu donese doručak. Njegov otac priča s Harakom o nečemu vezano za njihov posao i dogovor. Vedant se žali kako joj je tražio doručak, ali mu još nije donela. Harman ga pita zašto se viče na služavku. Vedant naziva ovo ličnom stvari i pita ga da li su u vezi. Harman ćuti, Somija donosi tad sutlijaš (kao što je Vedantova majka ranije činila, dok je bila tu) i uslužuje ih.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site