Shakti! Sestre 785. epizoda! Vedant šalje Somiju u zatvor!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 785. epizoda! Vedant šalje Somiju u zatvor!

By  | 

Shakti – 18. trešnjar – Vedant šalje Somiju u zatvor!

Prevod: Maja 🙂

Harak Sing hoda kućom i govori svom novom saradniku: ,,To ste lepo rekli, gospodine Bansal, ali imam jednu molbu. Ići će sve kao po loju. Da počnemo sa poslom što pre?”
Somija prođe tuda. Ovaj se složi, ugleda je i pita da li se Vedant smirio. Somija: ,,Da, dobro je. Mislila sam da ga izvedem napolje večeras. Možda će mu biti dobro?”
Ovaj se nasmeje i veli: ,,Jako je slatka cura. Zato sam je doveo ovde kao Vedantova negovateljicu, ali ona se brine o celoj ovoj kući!”
Harak: ,,Znam. (Ispravi se brzo čim shvati šta je rekao) Hoću da kažem, vidim. Vidim da je dobra cura…”
Ovoga zovu i on ode. Svekar priđe Somiji: ,,Snajo, želim da kažem jednu stvar samo ako ne smeta. Ovaj… Harman poludi kad vidi ovaj posao ovde. Naljuti se. Počinjem sa njim da radim. Ne razumem koliko dugo ću uspevati da upravljam njegovim besom!”

Somija: ,,Svekre, jedino Vi možete da objasnite neke stvari gospodinu Harmanu. Naši putevi su se odvojili. Neće ništa moći da se dobije ukoliko pravimo prepreke jedno drugom. Niti će moja istina da se promeni njegovim besom, niti moja ličnost (eng. identitety). Ja radim ovde. Ovo je moja odgovornost. Ne mogu da odem odavde samo tako. Zato, svekre, molim… Molim Vas da ga urazumite. Vi ste mi jedina nada!”
On joj kaže da ne sklapa ruke pred njim i Somija odatle.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site