Shakti! Sestre 790. epizoda! Somija ispita piće, Harman se oporavi! - Page 3 of 3 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Shakti! Sestre 790. epizoda! Somija ispita piće, Harman se oporavi!

By  | 


Medicinska sestra dođe do Prito i kaže joj da uzme ove lekove. Ostavila joj je spisak lekova. Prito se složi i ode po lekove. Somija uđe unutra i zaplače kad ugleda Harmana na krevetu. Harman je pospan i mumla tražeći vodu. Somija ga napoji vodom i izađe. Prito se vrati i pita medicinsku sestru da li mu je ona dala vode, zatim pita bolničare i druge. Oni svi odgovaraju odrično. Prito traži Somiju i pita se da li mu je ona dala vodu. Somija se krije i brine se. Neko joj stavi ruku na rame. To je medicinska sestra, rekla je Somiji da je izveštaj ispitivanja odričan: NIŠTA nije ubačeno u piće. Somija ne razume zašto se Harman onda ponašao onako. Vedant smatra kako je ovo bio odličan dan i kako niko neće saznati da je ovo njegovo maslo. Promenio je čašu na vreme. Prito traži Somiju s namerom da je uhvati i izgrdi.
U sledećoj epizodi: Harman kaže Prito da spreči Somiju i da je ona tu. Somija daje prilog, slatko posluženje iz hrama Vedantu i kaže da se molila za nekoga. Vedant želi da otkrije šta ima između Somije i Harmana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site