Shakti! Sestre 794. epizoda! Vedant pokušava zadiviti Somiju!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 794. epizoda! Vedant pokušava zadiviti Somiju!

By  | 


Shakti! Sestre 794. epizoda! Vedant pokušava zadiviti Somiju!
Prevod: Maja 🙂

Harman se oseti ljubomorno kad vidi Somiju kako pomaže Vedantu da sedne na trosed i kako mu drži ruku. Vedant joj kaže da obavesti njegovog oca da su stigli u Harakovu kuću. Somija učini tako. Ovaj se obraduje zato, a pogotovo pošto se ona vratila na posao kod njih. Malika zove Somiju i pita je gde se nalazi. Somija odgovara da je dovela Vedanta u Harmanovu kuću. Malika je podseti da je napustila taj posao. Somija veli da ne zna šta činiti. Malika je podseti kako im je rekla da ne govore o Harmanu, ali božansko delo da je došla da ga poseti. Sindu priđe Somiji i moli je da se vrati kući. Somija odgovara da više nije njena snajka, već Vedantova negovateljica. Ravi donosi svima čaj. Vedant razmišlja da stvori nesuglasice između Harmana i Somije tako da se Harman razljuti i da Somija postane njegova (Vedantova). Vedant im kaže da je Somija trećerodnica i da mogu uzeti drugu čašu ukoliko ne žele istu. Ravi odgovara da im ta činjenica ne smeta. Harman slaže da njemu smeta. Vedant kaže da je mislio da je njegovo razmišljanje drugačije, pa doda da će ona napolju da pije čaj. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site