Shakti! Sestre 795. epizoda! Vedant pravi Harmana ljubomornim!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 795. epizoda! Vedant pravi Harmana ljubomornim!

By  | 


Shakti! Sestre 795. epizoda! Vedant pravi Harmana ljubomornim!
Prevod: Maja 🙂

Malika se zabrinuto probudi iz sna, u kom su Harman i Somija ubili jedno drugo, te brzo ustane i istrči u kuhinju govoreći: ,,Somija? Somija!”
Čim je ugleda unutra kako je povredila prst o staklenu čašu, izvedu je ispred brzo. Somija i Harman se vide. Roma: ,,Vidite, Harman je dotrčao ovde i lično hteo da pomogne Somiji!”
Harman donosi neku igračku za Sohama i odlazi. Malika: ,,Snila sam jedan san. Jako loš san. Da li ovo treba da znači kraj njihove veze?”
Somija pođe, ali je Malika spreči: ,,Somija. Videvši Harmanov dolazak i odlazak, Somija, pomislila sam kako vaša veza visi o konac. Ako to sad ne popravite, onda nećete nikad moći. Ti ćeš da budeš kriva za to!”
Somija zatvori vrata kuće i priđe joj govoreći: ,,Dobro ste rekli. Sve te stvari znam bolje i od vas i svih drugih. Koju vezu treba da zbrinem? Prihvatam odgovornost za propast ove veze. I nadam se da ta optužba neće nikad da padne na Harmana. Provešću svoj ceo život ovde i nikad se neću vratiti u Harmanov život… jer neću da budem razlog za njegov propast!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site