Shakti! Sestre 799. epizoda! Somija odbija Vedantovu prosidbu! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Shakti! Sestre 799. epizoda! Somija odbija Vedantovu prosidbu!

By  | 

Shakti – 8. žetvar – Somija odbija Vedantovu prosidbu!

Prevod: Maja 🙂

Nakon što razotkrije Vedanta, Harman traži od njega odgovor na pitanje koja gluma je u toku. Vedant: ,,Izvinjavam se. (Pođe, ali zastane i osvrne se ka njima) Pre 15 godina me je majka ostavila. Dosta godina nisam uspevao da izađem iz tog ponora. Onda je u moj život ušla Tarana, dala mi je snagu i izašao sam iz ovog ponora. Naučila me je životu. Sve je ovo bilo poput novog života za mene, zato sam pomislio da današnji dan proslavim kao dan svog rođenja. Ali sam pogrešio. Nisam znao da će moji izveštaji s rođenja i moja natalna karta (horoskop) biti provereni. Ali, Harmane, ti nisi zgrešio. Moguće je da u mojoj sudbini nije ni ispisana sreća!”

On obriše suze i okrene se kad se Somija sažali i spreči ga, ali on počne da glumi: ,,Ne, Tarana, odlazim. Ti dođi kasnije!”
Somija napada Harmana odmah nakon njegovog odlaska: ,,Čemu potrebna za ovim? Bez ikakvog razmišljanja i znanja? Neka se prekine ova tvrdoglavost i ludost. Zbog te tvrdoglavosti… on dobija samo uvrede i proživljava nezgodne trenutke, postoji granica. Nije lepo imati mržnju prema drugima u srcu, toliko da im se srca slome!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site