Shakti! Sestre 800. epizoda!Somija napušta presto poglavice zbog Harmana!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 800. epizoda!Somija napušta presto poglavice zbog Harmana!

By  | 

Shakti – 9. trešnjar – Somija napušta presto poglavice zbog Harmana!

Prevod: Maja 🙂

Uveče, Somija se vraća kući tužna i zamišljena. Roma ustane i pita je zabrinuto:
,,Šta je bilo, Somija?”
Umesto da odgovori, Somija otrči u svoju prostoriju pognute glave. Roma zaključi da se nešto desilo danas. Malika ustane i ode u Somijin boravak; Karina brzo pođe za njom, ali joj Roma spreči put i naredi:
,,Stani tu. Teta Malika je već ušla unutra!”
Karina se namršti i ostane.

Malika dolazi kod uplakane Somije i grli je, a ova joj sve priča: ,,Puno sam pogrešila. Moja odluka da postanem poglavica svom rodu ispala je pogrešna. Oslobodite me od ove odgovornosti! Ne mogu…”
Malika je dodirne po ramenu brižno: ,,Smiri se. Ispričaj mi prvo šta se desilo!”

Somija sve ispriča, od Ravinih saveta, Vedantove izjave ljubavi do Harmanove ljutnje, pa doda: ,,Samo hoću u Harmanovim očima da vidim da me voli. NI U ČIJIM očima više. Neka on bira za mene ono što želi, niko drugi. Samo da on u srcu ima osećaja prema meni, da bira sve stvari za mene i niko više!”
Ljutito vadi iz ormarića svoju odeću, koju joj je Vedant kupio, pa pobaca i nastavlja dalje sa suzama u očima: ,,Hoću samo da mi Harman donosi sladoled, niko drugi. Hoću samo da mi on bude deo života, niko drugi. Puno me je voleo, i dalje me voli! Mogu da budem dalje od njega, ali ne bez njega. Želim da mu se vratim nazad. Ne mogu da živim bez njega više! Svaka stvar, svaki osećaj… sve me podseća na njega!”

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site