Shakti! Sestre 800. epizoda!Somija napušta presto poglavice zbog Harmana!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 800. epizoda!Somija napušta presto poglavice zbog Harmana!

By  | 

Kod kuće, Harman se opija u svojoj prostoriji i gleda plišanog medu prerušenog u Somiju, pa ljutito ustaje i stavlja mu na čelo bindi i lepi oznaku na čelo “बेवफा” pa govori: ,,Danas dobijaš novo ime. VARALICA… Somija. Ne, ni Tarana. Varalica Gulabo (Ruža), to ime sam joj dao i označio svoju ljubav. Prevarila me je, to joj je priroda! Reci mi, reci! Da li mi je nešto nedostajalo? Da li je nešto nedostajalo mojoj ljubavi? Zašto si mi ovako uzvratila? Šta onaj Vedant ima… što ja nemam? Reci. Šta je nedostajalo mojoj ljubavi?”

Ovamo, Somija dalje govori Maliki: ,,Harmanu ništa ne nedostaje. Nedostatak je u meni! Moj astitva (identitet) je uvek uspevao da stane na put mojoj ljubavi. Razdvajala sam ga od sebe zbog toga, činilo mi se kao da moj identitet povređuje njega i njegovu porodicu. Morao je da se suoči sa celim društvom zbog mene! Ali sam pogrešila. Mogu da budem radosna jedino s njim. Zato što mi je on pružio jedan novi identitet, prihvatio mi je. Napustila sam sve zbog jednog sitnog nesporazuma. Jako sam pogrešila! I više ne znam kako da ispravim ovu grešku. Želim da živim sa njim, on isto želi da živi sa mnom… ali je ceo svet protiv nas. Toliko protiv da su se svekrva (Prito) i Karina udružile da nas razdvoje. Vi jedino ste me oduvek podržavali, shvatili ste moju bespomoćnost i prihvatili sve moje žrtve. Zato imam jednu molbu. Ako možete da nešto učinite za mene, onda me oslobodite ovog prestola poglavice. Želim da se vratim u Harmanov život. Da mu kažem da ne mogu da živim bez njega. Prosim za pomoć, ubediću ga! Mene voli, prihvatiće moje reči. Samo ovu poslednju priliku želim!”
Malika je umiruje: ,,Saberi se. Videću… Videću šta mogu da uradim!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site