Shakti! Sestre 800. epizoda!Somija napušta presto poglavice zbog Harmana!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 800. epizoda!Somija napušta presto poglavice zbog Harmana!

By  | 

Onamo, Harman se zavalio u trosed i govori uporno sam sa sobom: ,,Više ne može ništa da se uradi. Harmanova i Somijina ljubavna priča je završena. Gotovo, završeno! Jer je ona ispala varalica!”
Harak i Prito stoje kod unutrašnjeg prozora i posmatraju sve ovo sa suzama u očima.

S druge strane, Vedant gleda Somijine slike iz tvornice i govori razočarano:
,,Odbila si moju ljubav, Somija, ali moram da ispunim našu ljubavnu priču. Stiže OBRT. Ukoliko ne kroz ljubav, onda ću kroz neke druge načine da te učinim svojom!”

Malika poziva kući tri poglavice iz drugih oblasti, sklapa ruke pred njima i govori ljubazno: ,,Vidite, izvinjavam se što sam vas zvala ovde. Hoću nešto da kažem vezano za Taranu. Vidite, uljudno vas sve molim. Više nije moguće za Taranu da bude poglavica. Shvatite, Tarana je donela ovu odluku nehotice i pogrešila. Zato vas molim da je zauvek oslobodite ove uloge!”
Somija priđe i umeša se:
,,Ja vas lično preklinjem. (Sklapa ruke) Oslobodite me ove odgovornosti!”
Jedna od poglavica se zgleda s ostalima i krene da je grdi: ,,Pobogu, kako tako vređaš položaj poglavice! Smatraš li ovaj položaj šalom? Ako ti se svidi, postaneš poglavica; ako ti dosadi, vraćaš se da budeš žena?”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site