Shakti! Sestre 800. epizoda!Somija napušta presto poglavice zbog Harmana!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 800. epizoda!Somija napušta presto poglavice zbog Harmana!

By  | 

Poglavice joj priđu i zaprete pritvorom dok ne zaboravi svoju prošlost. Malika im stane na put i vikne: ,,Stoj! Ne možete ovako da je vodite sa sobom. I da, sve dok ona sebe smatra nečijom snajom ili suprugom, mi je nećemo smatrati našom poglavicom. Ona nije ni dostojna da bude naša poglavica!”
Roma se umeša: ,,Tako je, mi je ne smatramo našom poglavicom!”

Svi se slažu i započinju pobunu ljutito. Najstarija poglavica dođe tu i izjavi:
,,Ovo nije drama, pobuna je. U knjizi vladanja evnuha je zapisano da, ukoliko se društvo nekome usprotivi, onda je odgovornost poglavice da ovo posluša. Došla sam da počinim pravdu. Bila sam poglavica svog roda, imam puno pravo. Kad mi je Malika juče ispričala sve ovo preko poziva, razmišljala sam puno. Shvatila sam da Tarana treba da napusti svoj položaj što pre! Poštujući sva pravila, istraga će da bude i odlučiće se nova poglavica po vašem izboru!”
Malika se okrene ka Somiji:
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site