Shakti! Sestre 800. epizoda!Somija napušta presto poglavice zbog Harmana!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 800. epizoda!Somija napušta presto poglavice zbog Harmana!

By  | 

,,Somija, konačno si slobodna. Možeš da ideš odavde. Idi! Idi i kaži Harmanu i Haraku da si se oslobodila odgovornosti poglavice. Odsad si snaja gospodina Haraka Singa, Harmanova supruga i Sohamova majka! Pođi, Somija, kreni! Mesto ti je kod njih, ne vraćaj se. Živi svoj život, idi, trči!”
Somija im se zahvali kroz suze i istrčava odatle. Malika se osmehne radosno. Somija se seća svih starih trenutaka sa Harmanom, lepih razgovora i trči ulicama užurbano.

Kod kuće, Prito se obraća sinu: ,,Dokle će ovo da traje? Ili si blizu Somije ceo dan ili si ovako utučen kod kuće. Zar ću ovako da te gledam stalno?”
Harman odgovara konačno: ,,Ne, Prito. Trčao sam za njom i bio kreten da jurim za varalicom. Zašto bih bio utučen, svi ste uz mene? Jednog dana ću da zaboravim sve nevolje!”
Harak ga pohvali: ,,Svaka čast, sine moj. Kao pravi muškarac veliš!”
Prito se osmehne: ,,Idem, spremiću ti tvoj omiljeni pilav. Ješćeš li?”
Harman potvrdi i čuje se zvono na vratima. Ravi otvori vrata miliciji, pa svi u kući ustanu u čudu kad vide ovo. Harman je optužen od strane nekog preduzeća, uhapšen je i odveden. Somija utrčava unutra dozivajući ga i zaprepasti se kad vidi ovo, pa zastane i gleda ga bez reči.

U sledećoj epizodi:
Vedant misli kako mu je poslednja zavera bila uspešna. Harman shvati da ga je Vedant lažno optužio i zarobio, njegova je zamka. Somija dođe kod Vedanta kući i govori mu da oslobodi Harmana. Vedant potvrdi, ali ima uslov.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site