Shakti! Sestre 802. epizoda! Somija i Vedant se venčaju? - Page 9 of 9 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Shakti! Sestre 802. epizoda! Somija i Vedant se venčaju?

By  | 

Malo kasnije, Harman stiže u kuću Bansalovih i krene da doziva Vedanta ljutito. Njegov otac dođe tu i pita ga iznenađeno: ,,Harmane, ti? Šta je bilo?”
Harman: ,,Gde je Vedant?”
Ovaj će: ,,Vedant je izašao. Doći će svaki čas!”
Malika utrčava unutra dozivajući Somiju, zatim ugleda Harmana i zastane pitajući gde je Somija.
Ovaj kaže da se isto pitao gde je Somija pošto nije došla. Harman: ,,Aha, znači da su oboje nestali. Zajedno se vesele, a mene su poslali u zatvor pošto nisu hteli da se mešam. Neka se vrate! Danas ću da raščistim sve s oboma!”

Malika pođe da mu ispriča o Somijinoj ljubavi i svemu kad se začuje Vedantov glas: ,,Dobro si rekao, Harmane. Danas se obračunaj s nama!”
Sve troje pogledaju u čudu Vedanta i Somiju, koja u rukama drži Sohama, obučene kao mladence. Harman je skrhan bolom i potpuno razočaran u Somiju i ljubav.

U sledećoj epizodi:
Somija izjavi da joj je Vedant odsad muž. Vedant potvrdi da ju je oženio. Somija tera Harmana ljutito i govori mu da ne dolazi ni po Sohama. Harman obeća da neće, daje joj blagoslove kroz cinizam i odlazi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site