Shakti! Sestre 804. epizoda!Harman prekida sve veze sa Somijom!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 804. epizoda!Harman prekida sve veze sa Somijom!

By  | 

Harman prekida sve veze sa Somijom!

Prevod: Maja 😘

Vedantu govori otac da je srećan što mu je sin dobio ovako dobru suprugu, te mu čestita i moli se za njihovu sreću. Vedant kaže Somiji da je njeno ime lepo i da ju je Harman Sing pretvorio u Taranu, ali on će ponovo u Somiju. Somija razmišlja kako ju je Harman načinio svojom voljenom, ali ne zna ni sama šta sudbina sve sprema za njih. Harman zamišlja Somiju kao nevestu kako ga doziva i kako mu se smeje u lice.

Somija uništava cveće po krevetu i gleda ukrašenu prostoriju. Vedant joj objasni da njegov otac ne zna da oni nisu venčani. Somija kratko odgovara da joj se ne sviđa ništa od ovoga i da joj je muka svega. Vedant joj kaže da će morati da spava ovde. Harman kaže majci da zove sveštenika da obavi Somijine poslednje obrede, poput sahrane. Otac mu je u čudu, a Šano se osmehuje i šapuće Prito da su ovo odlične vesti. Prito je radosna i šalje je da zove sveštenika.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site