Shakti! Sestre 805. epizoda! Harman odluči da se ponovo oženi!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 805. epizoda! Harman odluči da se ponovo oženi!

By  | 

Shakti! Sestre 805. epizoda! Harman odluči da se ponovo oženi!
Somijin spaljen sari pada na Harmanovom licu. On ne vidi Somiju I baca ga u jeyero.Prito govori Shano da sada Somije nema u Harmanovom srcu I da je to mesto prayno.Vedant kaže Somiji da je otišla da vrati manglasturu Mata Rani, otišla je u jedan sarri, a vratila se u drugi.Somija mu kaže da nije u obavezi da mu odgovori jer mu nije žena.Vedant kaže da će postati za nekoliko dana.Somija kaže da će mu tada odgovoriti, te razmišlja kako Harman nikada nije tako pričao sa njom.

Harak je sa porodicom na nekom slavlju.Prito pita Haraka gde je Harman.On kaže da sigurno negde pije vino.Harman je prikazan kako pije vino…Prito pita Palak da li je spremna, kaže da je njen sin sada kao vruće gvoždje i da ga treba oblikovati.Devojka igra.Harman je gleda dok pije vino.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site