Shakti! Sestre 816. epizoda!Harman preti svojom smrću saznanjem o Mahinoj trudnoći!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 816. epizoda!Harman preti svojom smrću saznanjem o Mahinoj trudnoći!

By  | 

Sestre – 31. srpanj 2019. – Harman preti svojom smrću saznanjem o Mahinoj trudnoći!

Prevod: Maja 😘

Harman pita Rohana da li su Vedant i Somija u braku. Somija pojašnjava da je svekar želeo da ponove venčanje na velelepan način, pošto im je prošlo sve na brzinu. Harman baci sladoled ljutito i ode odatle. Rohan nazove ovo lošim ponašanjem. Vedant ga pita zar se junaci ovako ponašaju. Rohan negira. Vedant razmišlja da izvede Somiju iz Indije i da počnu negde drugde novi život. Somija dođe do Harmana i kaže mu da je saznala da on dolazi kući veoma kasno. Harman odgovara da ide kada mu se ide, ali da to nije njena stvar. Prito veruje da će Mahi da se vrati kući sa Harmanom i čeka ih da dođu zajedno. Harman se žestoko opija na nekom mračnom mestu pored puta, usamljen je i razmišlja o Somijinim rečima (tome kako će ona “ponovo” da se uda za Vedanta). Mahi razmišlja da će da se vrati kući jedino sa Harmanom. Rohan zaključuje naglas da je junak bio loš prema junakinji i da ga je zato junakinja napustila. Somija mu brzo objašnjava da nije tako, već da mu je junakinja na neki način povredila srce. Harman se i dalje opija na nekom mestu i misli da se vrati na pijacu kod Somije.

Malo kasnije, Mahi stoji pored radnji i gleda oko sebe. Harman stiže tu i gleda je smoreno. Mahi mu priđe i kaže da ga je zvala toliko dugo, ali on joj se nije javljao na pozive. Harman je podseti da joj je rekao da ide kući. Mahi njega podseti šta je rekla: ići će i vratiće se sa njim kući zajedno. Harman joj kaže da ne priča o zajedništvu jer, da to postoji, Somija bi bila sa njim upravo. Mahi mu kaže da puno voli Somiju, ali isto tako ona (Mahi) njega voli i želi da ga čuva. Harman joj govori da izjavljuje ljubav nekom ko je zauzet za sve naredne živote, pošto je sve zakletve prave ljubavi ispunio sa Somijom.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site