Shakti! Sestre 820. epizoda!Harman se oseća izigrano!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 820. epizoda!Harman se oseća izigrano!

By  | 

Sestre – 6. 8. 2019. – Harman se oseća izigrano!

Prevod: Maja 😃

Somija stiže u kuću Singovih i osmehuje se. Harman je ugleda, pa ustane i pođe ka njoj smeškajući se. Ljubavna pesma (Tere Ishq Hai Meri Ibadat) čuje se u pozadini… On joj govori da pleše i oni plešu.
Naravno, to je sve njegovo ZAMIŠLJANJE.

U stvarnosti, Somija dolazi i podseća ga na obećanje da neće da se opija više. Harman odgovara da je samo držao opijat u ruci, ali da bi pio da ona nije došla. Mahi ga pita zašto je uopšte držao, s obzirom na to da Somija dolazi svakodnevno. Somija predloži da mu spremi čaj, ali joj Mahi kaže da sedne i kaže da će sama to da uradi. Prito dođe i veli da će Mahi da spremi čaj. Harman kaže da će Somija da spremi. Šano šalje Mahi u kujnu. Prito zamoli Somiju da dâ Harmanu lek i pokaže joj lek. Ravi dođe i pita ko leči Harmana, pa traži od majke da joj nadene neko ime.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site