Shakti! Sestre 821.epizoda! Vedant daje otrov Somiji!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 821.epizoda! Vedant daje otrov Somiji!

By  | 

Sestre – 7. 8. 2019. – Vedant daje otrov Somiji!

Prevod: Maja 🙂

Vedanta pita zet kako je povredio stopala. Vedant slaže da nije gledao i ozledio se. Otac ga pita gde je Somija. Vedant odgovara da je zauzeta i da se sigurno zato ne javlja. Sestra ga potom pita da li je sve valjano između njega i Somije. On potvrdi i šalje je da mu donese hranu. Harman i Somija stoje ispred blizu reke; nešto mu upadne u oko, ali ona to primeti i krene da mu duva u oko. On je pogleda zaljubljeno i čuje se ljubavna pesma (Tu Hi Mera Khuda) u tom trenutku… Somija se povuče i govori mu da sve što se dogodi, dogodi se sa najboljim razlogom.

Harman kuka da ga je porodica prevarila i ponizila pred svojim rođenim očima. On ne zna kako svetu da kaže istinu da je samo njen (Somijin) večno. Somija tvrdi da će u njenim očima on uvek da bude ugledan i važan. Harman pita šta će ljudi da kažu, da je spavao sa Mahi pijan. On se ogrešio o nju i Mahi. Nazivao ju je nevernom, a sam je postao neveran. Somija govori da su oboje nevarnici s obzirom da provode zajedno vreme tu, a u braku su. Ona ne može da se drži daleko od njega, ali isto tako ne sme da baca uzglavnik iz igre na njega itd. Biće uz njega večno na neki način, u nekom obliku. Harman kaže da su oboje neverni i nepotpuni. Somija potvrdi i spreči ga da joj uhvati ruku, govoreći da jedino Mahi može da ga hvata.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site