Shakti! Sestre 822. epizoda!Harman i Somija se raziđu, Prito se pokaje!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 822. epizoda!Harman i Somija se raziđu, Prito se pokaje!

By  | 

Sestre – 8. 8. 2019. – Harman i Somija se raziđu, Prito se pokaje!

Prevod: Maja 🙂

Somija govori Vedantu da ide kod Harmana upravo pošto će ljudi posle da znaju da je umrla jedino u Harmanovim rukama. Ona pođe ka vratima i oseti vrtoglavicu (verovatno zbog povređenog stopala), pa krene da pada, ali je Vedant pridrži i objašnjava da u tom piću uopšte nije NI BILO otrova. Hteo je da joj vidi snagu i odlučnost da ništa ne može da je spreči, ali on će da je spreči. Njegova sestra dođe tu i pita da li je sve u redu, da se spreme za kupovinu.

 

Somija odluči da obavesti Prito. Prito govori Harmanu da juče, dok je gledala Somiju kako šeta ka njemu, zapazila joj je povređeno stopalo i možda je Vedant učinio to da bi je sprečio. Zatim kaže za današnji Somijin poziv o tome da ide da kupi haljinu za venčanje sa Vedantom, pa neće moći da dođe. Harman se naljuti i izleti iz kuće žustro. Vedant i Somija se nalaze u kolima. Vedant počinje da ubrzava kola, pošto vidi Harmana. Somija zaustavlja kola i izlazi ispred.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site