Shakti! Sestre 823 epizoda!Vedant spreči Somiju da izvrši samoubistvo!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 823 epizoda!Vedant spreči Somiju da izvrši samoubistvo!

By  | 

Sestre – 9. 8. 2019. – Vedant spreči Somiju da izvrši samoubistvo!

Prevod: Maja 🙂

Harman zamoli Somiju da se čuva i da brine o sebi. Somija njemu kaže da se isto brine o sebi i da upamti ovo obećanje. Harman i Somija pođu da hodaju u drugim pravcima. Oboje plaču i tuguju, sećanja na njihove prošle trenutke su prikazana. Somija hoda ka kući i puštena je ljubavna pesma (Kabhi Alvida Na Kehna) u pozadini…
Harman nju oslovi, Somija njega i odvajaju se. On kaže da mu ona više nije supruga i zato ne može da je dodirne, ali može da je oseća iz daljine. On peva kao da pleše sa njom. Ona takođe peva, kao za ples.

Kasnije, Vedant gleda Somiju i osmehuje se vedro. Njegova sestra primeti Somijinu tugu i pita Somiju nije li radosna. Somija slaže da jeste, a ova joj kaže da se veseli onda. Svi plešu, ali Somija i dalje pati.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site