Shakti! Sestre 824.epizoda!Hoće li se Vedant i Somija venčati?

Indijske Serije

Shakti! Sestre 824.epizoda!Hoće li se Vedant i Somija venčati?

By  | 

Sestre – 12. 8. 2019. – Hoće li se Vedant i Somija venčati?

Prevod: Maja 🙂

Vedant zatraži od Somije da dođe pošto ima nešto bitno. On joj zapreti da neće da priča ni sa kim dok im se ne obavi venčanje i ugasi joj tel. Malika se brine i govori Ćameli da se Somija ne javlja. Ćameli joj predloži da ponovo zove. Malika tvrdi da Somija nikad ne radi ovo. Viren grdi Šano i pita je zašto ga je ovako uvredila i htela da opije Harmana, znajući da mu je to opasno po život. Šano i njega naziva lošim, pa ga podseća kako je hteo nekad da ubije Harmana. Prito ih čuje i ode odatle. Šano kaže Virenu da je bila bezuspešna pošto nije dobila njegovu podršku. Viren je pita da li ju je oženio kako bi činila loše njegovoj porodici.

Prito dolazi kod svog muža i pita ga ima li načina da se vrati Somija kući. On kaže da je nikad nisu potpuno prihvatili pošto je evnuh, ali greška je njena (Prito): prvo ju je mrzela beskrajno, pa ju je volela beskrajno. Njegovo mišljenje je da je Somija zadovoljna sa Harmanovim brakom i da će da uplovi u bračne vode sa Vedantom. Prito jadikuje kako želi da izleči svog sina. On joj kaže da pusti ovu igru mačke i miša da se završi, pa doda da im se san ispunio i da Mahi nosi Harmanovo dete. Prito ne bi da ih spaja. Muž je ubeđuje da prihvati da je odsad Somija Vedantova, a Harman Mahi.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site