Shakti! Sestre 824.epizoda!Hoće li se Vedant i Somija venčati?

Indijske Serije

Shakti! Sestre 824.epizoda!Hoće li se Vedant i Somija venčati?

By  | 

Harman primeti Mahi kako namešta da spava na podu, pa joj govori da spava na krevetu i ubeđuje je. Mahi se ponudi da spava na trosedu. Harman izjavi da će on da bude na trosedu, a ona neka ide na krevet. On govori da ispunjava sva obećanja data Somiji.

Vedant stiže u prostoriju i zaključava vrata iznutra. Malika zove na Somijin broj. Somija traži od Vedanta da joj preda tel. Vedant joj kaže da će da bude njegova zatočenica, sve dok se ne sklopi njihov brak. On joj kaže da ga probudi ujutru da bi otvorio vrata.

Sledećeg jutra, Mahi pomera zavesu u stranu pružajući put sunčevoj svetlosti da uđe unutra. Harman se trezni tražeći od voljene da ga ne budi, pa ugleda Mahi i zastaje. Mahi mu kaže da hoće da čuje svašta o Somiji, pa čak i dete hoće da čuje o junaštvu svog oca. Harman se nasmeje. Mahi naziva Somiju svojom sestricom (sekom) i želela bi da čuje više o njoj. Harman počne priču o tome kako je pošao da otme jednu devojku što mu je odbila druga, ali je u stvari tako upoznao Somiju i posle ju je oženio pred bezbroj ljudi.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site