Shakti! Sestre 824.epizoda!Hoće li se Vedant i Somija venčati?

Indijske Serije

Shakti! Sestre 824.epizoda!Hoće li se Vedant i Somija venčati?

By  | 

Malika dođe sa ostalima iz svog društva u Vedantovu kuću, ali on joj naređuje da ode krišom. Ćameli pita hoće li da dobiju bar zaradu. Njegova sestra pita što da ne, pa uzima nešto novca od svog supruga Adeša i daje im. Ona moli Maliku da blagosilja Somiju pošto je siroče, ali su srećnici što imaju tako lepu curu u svom domu. Dok Vedant razgovara sa Rohanom, Malika se prišunja Somiji i pita da li je blagosilja kao majka ili kao evnuh. Somija je zamoli da joj pruži koji god blagoslov. Vedantova sestra čuje sve ovo i zapanji se, pa pita o ovome Maliku posle. Ćameli naziva Somiju pripadnicom njihovog društva, svi su joj porodica. Ova žena se zaprepasti saznanjem, pa uđe unutra i počne da posipa svetu vodicu po kući sprečavajući ovo venčanje da se odigra. Vedant dođe i pita je zar je tek danas saznala, oni svi to već znaju ovde.

NAJAVA: Vedant uperi oružje u svog oca i povede Somiju u hram. Ovaj zove Harmana i obaveštava ga da je Vedantovo i Somijino venčanje lažno, te da Vedant hoće danas prisilno da oženi Somiju. Harman se uznemiri, a Vedant dovede Somiju u hram sa namerom da se brak sklopi po svaku cenu.
Hoće li se Vedant i Somija venčati ili će ova priča da dobije neočekivani splet okolnosti? 😱

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site