Shakti! Sestre 825. epizoda!Somija nalazi leševe u mrtvačnici!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 825. epizoda!Somija nalazi leševe u mrtvačnici!

By  | 

Sestre – 13. 8. 2018. – Somija nalazi leševe u mrtvačnici!

Prevod: Maja 🙂

Vedanta pita sestra nema li drugih devojaka na svetu. Vedant tvrdi da voli samo Somiju. Ona mu govori da je voleo oduvek neobične stvari, pa zamoli njega i njegovog oca da razmisle malo o mišljenju drugih ljudi. Potom govori Somiji da ide i nastavlja kako je Vedant namestio tu prevaru preduzeća da bi je dobio, ali ne bi mu pomogla da je znala šta je Somija. Vedant joj uhvati ruku i izjavi da Somija ne ide. Ona mu kaže da će lično da ode i da ne može podneti venčanje svog brata sa evnuhom. Vedant im kaže da idu, slobodno im je svima. Njegova sestra govori ocu da se ovo ne bi desilo da ga je sprečio ranije, njegova je tvrdoglavost nepodnošljiva. Malika čeka sa ostalima ispred da vidi hoće li venčanje da se odigra ili neće.

Harman priča Mahi kako su se on i Somija venčali i započeli zajednički život. Mahi zatraži od njega Somijin video snimak. Harman govori da mu je uređaj pun Somijinih snimaka i pokazuje joj. Mahi se osmehuje dok gleda.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site