Shakti! Sestre 829. epizoda!Vedant gurne Harmana u provaliju!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 829. epizoda!Vedant gurne Harmana u provaliju!

By  | 

Sestre – 19. 8. 2019. – Vedant gurne Harmana u provaliju!

Prevod: Maja 😘

Somija vikne Harmanovo ime u strahu videvši da ga je Vedant upucao dvaput. Vedant hoće ponovo da ga puca, ali Harman mu hvata ruku i otima oružje uperivši u njega. Mada, unutra nema metaka, tako da Harman počinje da tuče Vedanta i govori mu da ni Bog ne može stati između Somije i Harmana pa ko je onda on. Harman ga izmlati i baci na zemlju, pa govori da su Harman i Somija stvoreni jedno za drugo i da ih niko ne može odvojiti: ni on ni sudbina. Somija doziva Prito i ostale da dođu tu, a svi oni stižu i gledaju ovo. Vedant krišom pogubi sa zemlje pesak i baci ga Harmanu u oči. Harman ga naziva kukavicom i naređuje da mu se tuče kao pravi muškarac.

Vedant ustane i snažno ga gurne. Harman gleda Somiju dok pada u provaliju, a Somija vrišti njegovo ime i posmatra ga u potpunom čudu. Mahi se hvata za trbuh i plače gledajući ovaj užasan prizor. Harmanova i Somijina ljubavna pesma (Tera Ishq Hai Meri Ibadat) čuje se u pozadini… Harman govori da je bio Somijin za života i voleće je večno, kao i ona njega. Pogledao je i svoje roditelje i pomolio se za njih, pomolio se i za to da bude rođen ponovo u čuvenom Gurdaspuru kao njihov sin i da se zaljubi ludo u Somiju. U narednom životu, samo želi više vremena sa Somijom.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site