Shakti! Sestre 831. epizoda!Prito spreči Somiju da napusti kuću!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 831. epizoda!Prito spreči Somiju da napusti kuću!

By  | 

Sestre – 21. 8. 2019. – Prito spreči Somiju da napusti kuću!

Prevod: Maja 🙂

Mahi ne želi da Somija napusti kuću i staje na njenu stranu. Somija briše suze i polazi ka izlaznim vratima, ali Prito zamišlja tu Harmana kako je ubeđuje da zaustavi Somiju. Prito zaustavlja Somiju i govori joj da neće da ode. Ukućani gledaju ovo. Prito izjavljuje da Somija ne ide pošto je njen sin želi ovde, pa pita muža zar je zaboravio da je ova kuća svedok njihove ljubavne priče i da Somija ima puno pravo na sve ovo. Harman bi želeo da Somija boravi tu. Somija grli Prito, obe plaču i tuguju. Šano veruje da se Harman neće vratiti, pa će ih ona uništiti.

Prito posmatra Harmanovu sliku i govori da zna da je on tu, sigurno se igra žmurki sa njom. Ona plače moleći ga da dođe. Somija gleda Harmanovu sliku i ostavlja je u staklenu bočicu uz belešku da, ko god nađe Harmana, dovede ga na napisano boravišno mesto. Ona baci bočicu sa litice i odluči da tako radi dnevno, pa dolazi svakodnevno i ponavlja ovo.
Prolazi 15 dana…

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site