Shakti! Sestre 834. epizoda!Prito otkriva istinu Somiji!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 834. epizoda!Prito otkriva istinu Somiji!

By  | 

Sestre – 26. 8. 2019. – Prito otkriva istinu Somiji!

Prevod: Maja 🙂

Prito odgovara ukućanima da je devojčica u pitanju. Nasmeju se svi prisutni. Viren čestita svom bratu, koji govori supruzi da su upravo postali deka i baka. On želi da uzme dete u ruke i traži od nje da mu uruči dete, postao je deka. On skine svoju dragocenu ogrlicu sa vrata i stavi je detencetu oko vrata govoreći da je ovo naslednik njegovog Harmana, pa da će da hodaju ponosno Gurdaspurom. Prito odbija da mu preda dete i naziva ga svojom unukom, neće nikome da je uruči. Somija gleda ovo iz prikrajka radosno i razmišlja kako su svi iščekali ovaj dan, pa moli Harmana da se vrati gde god on bio trenutno. Bivši svekar je ugleda i isproziva kako mu je ubila sina, pa da ne baca mračnu senku onda i na njegovu unuku. Medicinska sestra dođe i kaže da želi da pogleda dete. Somiji naređuje ovaj da ode i da ne prilazi detetu i njihovoj kući.

Medicinska sestra ubeđuje Prito da joj uruči dete, samo želi da je pregleda temeljno. Prito izjavi da je dete njihovo i da su doneli odluku da ne obavljaju nikakve preglede, zatim stavi detence u kolevku i pogleda Somiju sa prozora. Krišom, Prito povuče Somiju sa sobom u sporednu prostoriju i pogleda oko sebe napeto. Somija pita da li je sve u redu, šta se desilo Mahi. Prito je uplakano oslovljava i govori da se dogodila ogromna nesreća, svi snovi su im se slomili, a Harmanovo i Mahino dete je rođeno kao evnuh. Somija je zapanjena i gleda bez reči. Prito plače i jadikuje.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!