Shakti! Sestre 835. epizoda!Prito otkriva istinu Mahi!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 835. epizoda!Prito otkriva istinu Mahi!

By  | 

Sestre – 27. 8. 2019. – Prito otkriva istinu Mahi!

Prevod: Maja 🙂

Malika govori Prito i Somiji kako će Harak ubiti ovo dete čim sazna istinu i da Mahi nije ni nalik Nimi. Somija se složi sa tim, ali za sebe kaže da je Nimina ćerka i da će ovo dete da odgaji uz svekrvinu pomoć. Prito tvrdi da se ništa neće desiti ovom detetu dok je živa. Somija zatraži dete natrag od Malike, koja ih ubeđuje da ne čine istu grešku koju je Nimi učinila. Prito pita zar je Nimi učinila grešku. Somija preda dete Prito u ruke. Malika kaže da će uzeti ovo dete čim dobije priliku za to i da će ono da se oseća bezbedno u njihovoj zajednici, samo ne može prepusti budućnost ovog deteta sudbini. Somija kaže da imade samo Nimi, ali ovo dete ima dve osobe. Malika veli da će i ovo dete da im dođe poput nje, ali Somija hoće da se ovo ipak prepusti sudbini i želi da čuje obećanje da nikome neće reći ovu istinu o detetu i da pusti sudbinu da donese odluku.

Malika potvrdi i obeća da neće reći nikome ovo. Mahi predloži Ćameli da im poseti kuću, pa da će da joj daju zaradu. Ćameli čeka Malikin poziv uznemireno. Somija i Prito dođu tu. Somija pita Mahi da li je dobro, na šta ova potvrdi, i zatim kaže Ćameli da Malika ode kući. Prito izvadi igračku iz kolevke i vrati dete. Muž joj dolazi tu i grdi Ćameli i Somiju zbog posete, ali mu ona objašnjava da su one tu da blagosiljaju novorođenče. On ih tera da idu, Malika i Ćameli odoše. Ostale osobe iz njihove zajednice slave i pitaju gde je pridošlica.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site