Shakti! Sestre 836. epizoda!Mahi se odriče svog deteta!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 836. epizoda!Mahi se odriče svog deteta!

By  | 

Sestre – 28. 8. 2019. – Mahi se odriče svog deteta!

Prevod: Maja 🙂

Mahi govori Prito da se ne šali sa njom ovako. Prito priča da se šala desila sa njom samom; poslala je Harmana njoj da bi se rešila evnuha, a sudbini joj je dala unuku evnuha. Mahi plače i iskaljuje bes na stvari okolo tvrdeći da nije moguće da je rodila transrodno dete, pa kreće da kuka i jadikuje. Prito tvrdi da je dete svakako dete, makar bilo evnuh i opet je njen deo. Mahi govori da ovakvo dete nikako NIJE njen deo i napominje da je Harman nikad nije voleo i da je njihova zajednička noć bila njena prevara; pomislila je da makar živi sa svojom ćerkom gajeći je, ali ona je zapravo evnuh. Ona ne želi da bude njena majka nikad. Prito je zapanjena i sluša ovo bez reči. Somija stiže u njihovu kuću, pa je bivši svekar odmah napada što je došla i podseća kako je već dobila ogromnu kuću i imovinu i sve. Šano ljutito gleda Somiju i takođe je pita zašto je ponovo došla.

Somija odgovara odlučno da će da se vidi sa svekrvom i da potom ode. Ovaj je naziva zlosrećnicom i gadi se, a Šano joj govori da ide kod svoje svekrvice. Somija otrči gore u njenu prostoriju. Šano govori da nisu mogli ništa da učine Somiji dok je Harman bio tu, ali više nema ko da ih spreči i treba da je izbace iz kuće zauvek. Unutra, Mahi govori Prito da neće biti nova Somija (misleći na svoje novorođeno dete) tu i neka preda dete evnusima u zajednicu.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site