Shakti! Sestre 837. epizoda! Somija spreči otmicu deteta!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 837. epizoda! Somija spreči otmicu deteta!

By  | 

Sestre – 29. 8. 2019. – Somija spreči otmicu deteta!

Prevod: Maja 🙂

Malika pokušava da otvori kuću Singovih ključevima kasno u noć, pa na kraju i uspe u tome i uđe unutra, nakon čega pođe ka Mahinoj prostoriji i izvadi dete iz kolevke. Prito se probudi i kaže mužu da je imala ružan san, pa da će da pogleda kako je detence. On je ubeđuje da spava, ali ona hoće da ide i neka on spava. On shvata da je majčinska ljubav daleko iznad očinskih shvatanja. Malika pomisli da će Somija i Prito da znaju gde se Sargam (dete, tako ime Malika nadene) nalazi. Mahi se probudi i upali svetla čuvši zvukove, pa zaustavlja Maliku. Ipak, Malika joj žustro govori da se skloni sa puta. Mahi veli da ne želi da staje na put, ali ne želi ni da ode protiv Prito tako da posle postane beskućnica pošto više nema rodne kuće kojoj bi mogla da se vrati. Malika je pita da li je luda da gaji ovo dete, pa da se ceo svet okrene protiv nje. Mahi zna sve to i zato govori Maliki da pronađe neki način da uzme dete, ali tako da ona (Mahi) ne padne u očima gospođe Prito. Malika razmisli na tren šta je činiti, pa ostavi dete u stranu i izvuče hloroform iz vrećice stavljajući ga Mahi da udahne. Mahi uradi tako nakon čega se onesvesti i padne na krevet, svojevoljno.

Malika se izvinjava višoj sili i uzima dete, te odlazi odatle. Prito stiže unutra i zatiče Mahi na krevetu bez svesti, kao i kolevku bez deteta. Ovakav prizor ju je zapanjio. Malika izvodi dete ispred i govori Ćameli da požuri. Pođoše ka kolima kad Somija stiže tu i hvata Malikinu ruku odlučno govoreći da će stražariti ispred kuće svake noći svog života ako treba, samo joj neće dopustiti da odvede dete. Ćameli je oslovi, ali Somija odbija da pusti ruku i uzima dete. Malika pita koja je ovo tvrdoglavost i traži od nje dete natrag, ali Prito isto stiže tu i gleda ovo. Malika predloži Ćameli da pođu sad, i tako bude. Prito i Somija se vraćaju kući, pa dolaze u Mahinu prostoriju sa detetom u rukama. Prito poprska Mahi po licu vodom i kaže joj da ustane. Mahi ustane i zapanjeno vidi dete u kolevci ponovo.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site