Shakti! Sestre 842. epizoda! Mahi se bori za Hir!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 842. epizoda! Mahi se bori za Hir!

By  | 

Sestre – 5. 9. 2019. – Mahi se bori za Hir!

Prevod: Maja 🙂

Hir traži od majke da izađe, već se dosta plaši. Uporno je doziva i pita gde je. Mahi se priseća pretnje od strane Prito i primećuje dve žene kako hodaju tuda. One pitaju Hir zbog čega plače. Hir odgovara da je došla tu da se igra žmurki sa mamom. Žena joj predloži da pođe sa njom i slaže da joj se mati nalazi iza hrama. Hir im kaže da je ne odaju mami da je tražila njihovu pomoć da bi je našla. Mahi se seća svega i razmišlja šta će Prito i Somija da urade, pa kako će sa odgovore Haraku. Pomislila je da su ovo dve žene, koje su povele Hir sa sobom, zapravo evnusi poslati od strane Malike. Te dve žene zapravo žele da prose i da nateraju Hir da prosi za njih, pa da je iskoriste. Somija se probudi odjednom i pokuša da otvori vrata, ali zapazi da su ona zaključana i ponada se da Mahi nije uradila nešto loše. Malika zove Mahi i pita je gde su.

Mahi joj odgovara da su evnusi stigli i poveli Hir sa sobom. No, na njeno veliko iznenađenje, Malika izjavljuje da je došla sama da pokupi Hir. Zatim se uplaši da Hir nije dospela u pogrešne ruke. One dve žene odluče da iskopaju Hir oči i krenu da je napadnu, ali Mahi stiže tu i suprostavlja im se boreći se za svoju ćerku. Malika takođe stiže tu i tuče žene. Hir hvali majku i bodri je da ih prebije žestoko. Milicija stiže. Mahi se žali kako su ove dve žene htele da joj otmu ćerku i da joj naude. Inspektor ih odvodi sa sobom, ali prethodno pita Mahi i Hir šta su radile usred ovakve nedođije. Naime, Hir odgovara da se igrala žmurki sa mamom i zle tete su je nasamarile. Inspektor joj kaže da ne brine i da će ih odbaciti kući. Mahi se zahvaljuje Maliki, a ova joj veli da poruči inspektoru da će ići sama kući pošto će Malika da povede Hir sa sobom. Mahi joj prizna da ne može predati svoju ćerku tek tako, promislila je o svemu. Malika pita za razlog, ali Mahi nema odgovora.

Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site