Shakti! Sestre 843. epizoda!Hir nahrani gladnu devojčicu!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 843. epizoda!Hir nahrani gladnu devojčicu!

By  | 

Shakti! Sestre 843. epizoda!Hir nahrani gladnu devojčicu!
Dama Vinita dovodi Hir na Puju.Somija pita susede o njihovim kćerkama.Oni govore da su otišli Vinitinoj kući zbog puje, pitaju je da li je i ona kao dete prisustvovala puji.Jedna žena kaže da je Somija razlog što je Harak Sing izgubio svog sina.Somija kaže da joj majka nije dozvoljavala da prisustvuje puji, ona nije znala zbog čega, jer je bila mala.Prito dolazi i viče na susede.

Dama stavlja crvenu boju na devojčice.Hir gleda u stopala i razmišlja da su prelepa.Somija razmišlja da spreči Hir da odradi puju, bez da joj povredi osećanja.Pandit govori devojčicama da jedu.Jedna devojčica dolazi i kaže da bi i ona jela, gladna je.Hir ustane.Pandit joj kaže da sedne.Hir kaže da ju je Gulabo napravila obrok i da kad je stomak pun niko ne plače.Ona stavlja devojčici maramu i kaže joj da sedne.Pandit govori da je sve spremno samo za 9 devojčica, koliko ih i zapravo ima.Hir kaže da onda ona neće jesti.Prito i Somija se smeju.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site