Shakti! Sestre 845. epizoda!Vedant se vraća!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 845. epizoda!Vedant se vraća!

By  | 

Sestre – 10. 9. 2019. – Vedant se vraća!

Prevod: Maja 🙂

Ćameli predloži Hir da pođe sa njom i da će je odbaciti kući. Hir je pita kako poznaje Somiju. Ćameli naziva Somiju svojom drugaricom. U tom trenutku, Malika je zovne i pita da li je pronašla Hir. Ćameli gleda i ćuti. Somija se brine za Hir i radi molitvu u njeno ime. Začuje se zvono na vratima. Somija zatekne Hir na pragu kuće i u čudu je gleda. Hir potrči do nje radosno i zagrli je čvrsto. Somija je pita kako je došla tako kasno u noć. Hir joj se izvinjava i govori da će je slušati uvek; nedostajao joj je tata (Harman Sing), pa je otišla da pita mamu za njega i ova ju je izgrdila. Somija je zagrli i pita kako je došla ovde.

Hir veli da ju je njena drugarica dovela. Somija kaže Rohanu da čuva Hir i izađe napolje. Ona ugleda Ćameli i zahvali joj se. Ćameli je zamoli da se dobro brine o Hir i dodaje da će je Malika odvesti sa sobom, ako je ugleda. Somija zahvaljuje i drago joj je što Ćameli želi da vidi Hir u njihovoj kući. Ćameli kaže da ne želi da evnusi dolaze kod njih, već da se bore za svoju ličnost poput Somije. Nije u mogućnosti da ide protiv Malike jer živi sa njom, ali može da preda Somiji blagoslove. Tako i učini. Somija se vrati nazad i kaže Rohanu da bude sa Sohamom, a ona će odvesti Hir njenoj kući. Odoše.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site