Shakti! Sestre 845. epizoda!Vedant se vraća!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 845. epizoda!Vedant se vraća!

By  | 

Sledećeg jutra, Hir se spremi za školu. Deka joj daje ranac, baka joj daje užinu i tetka joj daje novac za sladoled. Somija zamoli Rohana i Sohama da drže Hir za ruku i da budu uvek uz nju. Soham joj veli da priča istu stvar svakodnevno. Somija želi da priča sa Prito i da joj kaže o odlasku Hir sinoć. Mahi čuje ovo, Prito odvede Somiju u prostoriju u stranu. Mahi zove Haraka. Somija kaže Prito da joj je Hir došla kući sinoć pošto ju je Mahi izgrdila, pa da urazumi Mahi da uruči Hir ljubavi da ne traži ljubav u drugima. Vedant beži od milicije i diže Hir preteći da će je ubiti, pa trči. Soham trči za njim, kao i Rohan i milicija. Hir doziva Somiju kao Gulabo, Vedant se seti tog imena i gurne je u stranu i otrči odatle. Pobegao je, a ukućani su došli tu na poziv milicije i Mahi se nada da će istina o Hir biti otkrivena.

Najava: Vedant sedi u Somijinoj prostoriji dok svi ostali spavaju i razmišlja da je učini svojom, sad čak ni Harman nije tu da ga spreči.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site