Shakti! Sestre 851. epizoda! Somija spreči Haraka da ubije Vedanta!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 851. epizoda! Somija spreči Haraka da ubije Vedanta!

By  | 

Shakti! Sestre 851. epizoda! Somija spreči Haraka da ubije Vedanta!
Harak promaši Vedanta.Vedant uzima pištolj koji je Somija imala i uperuje ga u Somiju, te preti Haraku da će je ubiti.Harak mu kaže da je ubije, a zatim se seća Harmanove ljubavi prema njoj.Vedant gura Somiju i beži.Harak viče na Somiju što je odana Vedantu.Somija kaže da je njena ljubav prema porodici jača, nego mržnja prema Vedantu.Harak kaže Somiji da će on razgovarati sa Prito i da ne dolazi kući sa Rohanom i Sohamom.Vedant zove Somiju i preti joj sa Hir.Somija trči i govori to Haraku.Harak kaže da ako se nešto dogodi Hir ubiće ga.Somija ga moli da joj dozvoli da ostane u kući.Somija mu kaže da Vedant neće ništa uraditi Hir dok je Rohan uz nju.Harak klimne glavom i odlazi.Somija je srećna.

Somija odlazi kod Saye i traži od nje pomoć oko Vedanta.Saya kaže da je ona otišla iz njihovog sveta, a da one ne pomažu autsajderima.Pita je da im dovede Hir kako bi se malo igrale sa njom.Somija odlazi.Saya shvata da je mnogo tražila od Somije.Ona govori kinarama da uhvate Vedanta i predaju ga policiji.Kinare kažu da je prvo odbila da pomogne Somiji.Saya kaže da je Hirina zaštita vrlo važna, ona je Hjarmanove krvi i veoma znači Somiji.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site