Shakti! Sestre 858. epizoda! Mahi kaže Vedantu da otme Hir!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 858. epizoda! Mahi kaže Vedantu da otme Hir!

By  | 

Sestre – 27. 9. 2019. – Mahi kaže Vedantu da otme Hir!

Prevod: Maja 🙂

Somija se preruši i pregleda Hir, pa joj označi pol kao ženski i obuje joj cipele pre no što je pošalje napolje. Prito i Somija se obraduju i nasmeju što je sve lepo prošlo. Somija i Prito pričaju sa Malikom o tome kako je Vedant pobegao iz zatvora i meta mu je Hir, pa kako je Harak unajmio Arđuna kao njenog čuvara i brinu se šta sledi dalje. Malika podseća Somiju da je društvo nipošto ne bi prihvatilo i zavolelo kao što jeste na kraju, da Harman nije bio uz nju. Somija se priseća svog odrastanja, potom venčanja sa Harmanom i njegove beskrajne podrške i ljubavi prema njoj. Malika doda da je Somija danas ono što jeste samo zbog Harmana i njegove ogromne ljubavi. Somija odgovara da zna sve to i da želi obrazovati Hir i pomoći joj da stane na svoje noge tako da se bori za sebe kroz život, pa zatraži od Malike da im pomogne i objasni da hoće da Hir prihvati svoj identitet i da pobedi u životu. Malika je pita postoji li tako nešto i odbija da pruži podršku.

Mahi nestrpljivo iščekuje lekarski izveštaj i razmišlja što svekar i deca još uvek ne stigoše. Upravo, on dovodi decu kući i govori svima da je izveštaj odličan. Viren se raduje što su deca zdrava i prava. Mahi pita da li je lekar dobro sve pregledao i napisao. Prito dođe i zapitkuje je zašto, zar ne veruje. Posavetuje je da pročita ovo sama, pošto je obrazovana osoba. Mahi proveri izveštaj i vidi pol deteta označen kao ženski. Prito je posmatra gnevno.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site