Shakti! Sestre 859. epizoda!Vedant otima Somiju!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 859. epizoda!Vedant otima Somiju!

By  | 

Sestre – 30. 9. 2019. – Vedant otima Somiju!

Prevod: Maja 🙂

Somija primi poziv vezan za Harmana. Osoba na vezi joj se predstavlja kao inspektor i naglo prekida. Somija pokušava da uspostavi vezu sa tom osobom ponovo; dok se Arđun igra sa Hir, Sohamom i Rohanom, Vedant stiže prerušen u pajaca i pokazuje slatkiše. Hir mu priđe, a on je zgrabi i prisilno povede sa sobom. Somija ne shvata zašto bi inspektor zvao nju prvo, a ne Haraka. Zatim posumnja u ovo i zabrine se za Hir, pa se osvrne i zapazi Arđuna, Sohama i Rohana kako se zabavljaju. Već je shvatila da Hir nedostaje. Vedant je zove i govori da je Hir sa njim, pa je poziva da dođe kod njega. Somija mu ljutito naredi da ne može ništa učiniti Hir. Vedant kaže da će Hir biti u životu samo 5 minuta, pa je podseti da Hir ima 5 godina. Somija mu veli da poruči Hir da stiže. Hir iščekuje Somiju. Vedant razmišlja da iskoristi priliku i da ščepa Somiju na ovaj način. Hir ga pita zašto je hoće, ali on joj kaže da je još uvek mala da to shvati i da bi bilo bolje da čeka ćutke. Soham i Rohan shvate da nema Hir i počnu da je dozivaju, ali Arđun slaže da je Hir sa Somijom verovatno i da nastave sa igrom. Somija se javlja na Rohanov poziv i pomisli da sakrije ovo, pa mu samo kaže da je napolju sa Hir i da će je ubrzo dovesti nazad.

Somija trči tražeći Hir i delići stakla joj se zabadaju u stopalo. Pažljivo izvadi stakliće i nastavi da trči puna brige, zatim stiže na dogovoreno mesto i pogleda Hir. I Hir nju ugleda; Somija potrči ka njoj, ali joj Vedant staje na put. Somija mu naređuje da ostavi Hir. Vedant veli da će je ostaviti, samo da stoji tu mirno.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site