Shakti! Sestre 860. epizoda!Hir i Rohan spase Somiju od Vedanta!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 860. epizoda!Hir i Rohan spase Somiju od Vedanta!

By  | 

Sestre – 1. 10. 2019. – Hir i Rohan spase Somiju od Vedanta!

Prevod: Maja 🙂

Vedant zapazi probušenu gumu na kolima, pa zaustavlja svoje vozilo i izlazi iz njega. Rohan ga ugleda i oslovi zapanjeno, dok mu u glavi idu sećanja na trenutak iz prošlosti gde je Vedant gurnuo Harmana u provaliju. Prito prostreli Vedanta gnevnim pogledom i Arđun joj dobaci da ne prilazi Vedantu, koji je opomene. Arđun predstavlja sebe kao čuvara devojčice Hir, pa mu je dužnost da ih štiti. Vedant izvuče Somiju iz vozila. Rohan i Hir mu doviknu da je ostavi, ali on odbija. Rohan podigne kamen sa poda i baci na njega naredivši mu da je pusti. Hir učini isto. Vedant izvadi vatreno oružje iz kola i zapreti im da će upucati Somiju. Rohan mu poruči da puca, a Prito ga pogleda i oslovi zbunjeno. Vedant razmišlja o svim trenucima sa svojom pokojnom sestrom, zetom i sestrićem Rohanom.

Rohan mu kaže da nije mislio o njemu ni nakon je izašao iz zatvora, a Somija ga je odgajila. Zatim mu predloži da prvo njega upuca, a Hir ga uzme za ruku i kaže Vedantu hrabro da njih dvoje ustreli. Vedant gurne Somiju i pobegne. Arđun, glumeći spasilaca, potrči za njim. Prito krene, ali je Somija zaustavlja i ubeđuje da će Vedant ubrzo biti kažnjen. Rohan veli da se Vedant loše ophodio prema svima njima i oseća nelagodu i kajanje zato.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site