Shakti! Sestre 862. epizoda! Somija je ljuta na Hir!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 862. epizoda! Somija je ljuta na Hir!

By  | 

Shakti! Sestre 862. epizoda! Somija je ljuta na Hir!
Vedant dolazi u kući kinara.Saya pita ko je on.Vedant kaže da je kinar poput njih, izbačen je iz grupe kinara jer je krao, a to je činio jer je ružan i nikad nije dobijao dobar nek.On pita Sayu da mu dozvoli da ostane u kući.Saya se složi.Prito poklanja Hir bokserske rukavice.Somija kaže da će Hir vežbati sa svojom braćom i postati snažnija.Hir baca poklon i govori da ona želi mehendi i druge stvari za devojčice.Somija joj kaže da će prvo vežbati, a zatim se igrati.Hir odbije i odlazi.

Harak zaustavlja Somiju i kaže da je Hir dete i ne treba je forsirati na nešto što ne želi.ĆAMELI PITA Vedanta ko je bila njihova guru ma.Vedant razmišlja da ako kaže pogrešno ime biće uhvaćen.On govori da ga je Guru ma štitila, ali kada je ona umrla…mnogo su ga zlostavljali,nisu mu davali hrane…Kinare dolaze.Saya pita da li je nadjen Vedant .Kinare negiraju.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site